Edhe studentët në sitën e vetting-ut

05/11/2018 10:26

Paraditen e së hënës, përpara Komisionit të Pavarur të Kualifikimit (KPK) doli Arnisa Këlliçi, magjistrate në vitin e parë dhe ish-ndihmëse ligjore.

Këlliçi, sipas KPK-së, i ka të tre komponentet në rregull. Disponon vetëm një makinë dhe motoçikletë.

Vendimi për Arnisa Këlliçin do të shpallet në datën 6 nëntor, ora 10:00.

Top Channel