Aurora shqetësohet më shumë nga sjellja e Bibisë. Dita i tregon Silvanës se Xhoisi dhe Ritinja e rrahën keq Irenën. Juri sheh arkën me municione në makinën e Bibisë.

Nga e hëna në të premte në Top Channel ora 16:00

Top Channel