Irena i tregon Euzhenios se Rui e sulmoi. Eurikoja sheh foton e Silvanës duke luajtur bixhoz dhe vendos ta lërë të shoqen. Euzhenioja i rrëfen Silvanës se e do Xhoisin.

Nga e hëna në të premte në Top Channel ora 16:00

Top Channel