Euzhenioja qorton Ruin për skandalin që i bëri Shirlit, duke e ngatërruar atë me dashnoren e tij. Silvana i tregon Kaios se fshihet Irena pas ndarjes së Euzhenios dhe Xhoisit.

Nga e hëna në të premte në Top Channel ora 16:00

Top Channel