Rui zbulon gënjeshtrën e Ritinjës dhe i kërkon të largohet nga shtëpia. Bibia sheh në TV se Kaioja pranoi një detyrë me rëndësi në Sekretarinë e Sigurimit Shtetëror.

Nga e hëna në të premte në Top Channel ora 16:00

Top Channel