Kaioja zhgënjehet nga gënjeshtra e Bibisë dhe heq dorë nga çështja e Rubinjos. Irena sheh Ritinjën të veshur si sirenë dhe njofton Euzhenion.

Nga e hëna në të premte në Top Channel ora 16:00

Top Channel