Fernandoja regjistron rrëfimin e Marsias, e cila denoncon Marion, Omarin, Iselën dhe Sesilian. Rexhina i thotë Marios se do ta denoncojë edhe pse është i ati.

Të premte dhe të diel në Top Channel, Ora 21.00

Top Channel