Bibia shkon ta kalojë natën në burg me Rubinjom, por fotografohet nga policia. Rubinjoja s’beson se do të fitojë gjyqin dhe i tregon Bibisë se do arratiset nga burgu.

Nga e hëna në të premte në Top Channel ora 16:00

Top Channel