Korbi i tregon Herardos për rrjetin e prostitucionit që menaxhon Mario, Isela dhe vajza e tyre, Sesilia. Tereza i tregon Alonsos se Himena është shtatzënë me Emilianon.

Të premte dhe të diel në Top Channel, Ora 21.00

Top Channel