Lorena i dorëzon një USB Rexhinës me bizneset e paligjshme që janë bërë në ministrinë e Shëndetësisë. Tereza i kërkon ndihmë Alonsos për të eliminuar Herardon.

Të premte dhe të diel në Top Channel, Ora 21.00

Top Channel