Zeka dhe Rui zihen dhe Abeli fajëson Ritinjën për këtë. Aurora i lutet të bijës të largohet nga Rubinjoja për sigurinë e saj dhe të djalit.

Nga e hëna në të premte në Top Channel ora 16:00

Top Channel