Silvana ngatërrohet me gënjeshtrat e saj dhe Nonatoja i thotë Bigës dhe Ditës së dyshon që Silvana e tradhton Eurikon. Ritinja i thotë Marildës se është e sigurt që Zeka e do ende.

Nga e hëna në të premte në Top Channel ora 16:00

Top Channel