Luther e lë Xhenin në shtëpinë e tij dhe shkon në punë. Kur kthehet në shtëpi, Luther zbulon se Xheni ka vrarë Toby Kent, pas përpjekjes së tij për ta përdhunuar.

Çdo ditë në Top Channel ora 23:00

Top Channel