E ardhmja e Kosovës, Baton Haxhiu sot në “Top Talk”, Ora 15:40

05/09/2018 13:52

Sot në “Top Talk” përballë gazetarit Denis Dyrnjaja, analisti Baton Haxhiu.

Kosova, dritëhijet e së ardhmes me kufijtë aktualë apo me kufij të rinj.

Kosova e njohur ndërkombëtarisht dhe pa veriun e saj, apo Kosova në një betejë politiko/diplomatike për të ardhmen.

Skenarët dhe mundësitë e njohjes së shtetit të ri. Baton Haxhiu sot në Top Talk, Ora 15:40.

Top Channel