Pak para se Elizabeta të mbajë një fjalim në OKB, duke akuzuar Rusinë për sulmin e Air Force 1, Henri shpërndan një informacion që e bën Elizabetën të rimendojë teorinë e saj.

Të hënë dhe të mërkurë  në Top Channel, ora 21.00

Top Channel