Një vrasës serial bëhet i papërmbajtur duke vrarë shumë vajza. Luterit i duhet të futet në mendjen e tij dhe të zbulojë ç’e shtyn të kryejë kaq shumë vrasje.

Të hënë / të mërkurë dhe të diel, në Top Channel ora 23:00

Top Channel