Raporti i mjekut-ligjor e hedh poshtë denoncimin e Sibelit për dhunim dhe Rui kërkon largimin e saj nga shoqëria. Policia zbulon se Rubinjoja është i përfshirë në trafikimin e drogës.

Nga e hëna në të premte në Top Channel ora 16:00

Top Channel