Hernani arrin të shpëtojë Rexhinën dhe Herardos nga skandali i ardhshëm Terezës. Tereza humbet ndjenjat dhe Almironi e çon në spital.

Nga e hëna në të shtunë në Top Channel ora 20:10

Top Channel