Hernani s’e lejon Sesilian të ketë marrëdhënie intime me Emilianon. Tereza pëson krizë nervore kur zbulon se Herardoja s’ka fjetur në shtëpi dhe e imagjinon në krahët e Rexhinës.

Nga e hëna në të shtunë në Top Channel ora 20:10

Top Channel