Mauroja këshillon Sesilia ta kontrollojë xhelozinë, se po rrezikon të humbasë Alonson. Almironi kërkon Ignasios ta pengojë aleancën politike mes Herados dhe Rexhinës.

Nga e hëna në të shtunë në Top Channel ora 20:10

Top Channel