Kush thotë që bota është e vogël? (Foto)

16/08/2018 10:19

Një koleksion fotosh fantastik nga “Bored Panda” na tregon disa nga kafshët dhe sendet më të mëdha që ndodhen në Tokë.

Në fotot e mëposhtme do të keni mundësinë që të shikoni madhësinë e zemrës së një balene blu dhe një semafor jashtëzakonisht të madh.

Madhësia e tyre dallohet vetëm kur në afërsi kanë një njeri.

FOTO GALERI
1/13
Një kafshë australiane e ngjashme me miun, por shumë më e madhe

Top Channel