Pas ngjarjeve tronditëse në SHBA, Elizabeta nxiton të gjejë përgjigje për pyetjet e shumta që ka Presidenti Dalton. Ai do shpjegime se si rrodhën ngjarjet që shkaktuan këtë dramë.

Të hënë dhe të martë në Top Channel, ora 21.00

Top Channel