Tonio s’mban mend asgjë nga e shkuara e tij, e mbi të gjitha s’mban mend se cili ka qenë. De Nikola dhe prokurori Trapaneze s’e dinë ende që Tonio është gjallë.

Çdo të diel në Top Channel, ora 15.40

Top Channel