Mamaja e Vronskit shprehet e pakënaqur kur mëson se i biri ka refuzuar një mundësi shumë të madhe për karrierën dhe nuk ka shkuar në Moskë.

Çdo të premte në Top Channel, ora 21.00

Top Channel