Elizabeta dhe Presidenti Dalton zbulojnë një sekret që mund të prekë reputacionin e Maria Ostrovit. Dimitri do të ndalojë së qeni spiun.

Të hënë dhe të martë në Top Channel, ora 21.00

Top Channel