Kompania gjigante e makinave, “Audi” ka prezantuar gjeneratën e re TT. Ky model i ri vlerësohet si një nga makinat më të rëndësishme të kësaj kompania, e cila deri tani nga dy modelet e para ka arritur të shesë rreth 600 mijë.

Sa i përket ndryshimeve te makina e re, ajo bëhet më sportive, fuqia motorike e sigurisht edhe me një teknologji më të avancuar.

TT e re vjen me këta motorë: 40 TFSI (194 kuajfuqi) , 45 TFSI (245 kuajfuqi) dhe TT S (302 kuajfuqi) , të gjithë me benzinë.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel