Alonsoja i tregon Omarit se i dha fund karrierës së tij politike me vrasjen e Havierit. Tereza fyen dhe akuzon Rexhinën se po i rrëmben të shoqin.

Nga e hëna në të shtunë në Top Channel ora 20:10

Top Channel