Historia e vërtetë e Himarës… Ku ishte dikur kufiri i Shqipërisë?

Ku ndodhet Molla e Kuqe dhe çfarë fshihet pas saj? Banorët e Lekovos në Greqi dhe rrënjët e tyre…

Gjurmët shqiptare më të mira të sezonit nga Marin Mema, në këtë video përmbledhese…

Top Channel