Kryeveprat e ujit: 10 ujëvara të mahnitshme nga e gjithë bota (Foto)

29/06/2018 10:53
Kaskada Vittoria – Zambia.

Në të katër skajet e planetit ka ujëvara madhështore në të cilat natyra ofron një spektakël fantastik.

Ujëvarat janë një nga shfaqjet më mbresëlënëse dhe madhështore të natyrës.

Uji ofron një spektakël të vërtetë të madhështisë dhe me zërin e tij të fuqishëm është një nga tingujt më intensivë dhe shqetësues që mund të imagjinohet.

Këtu janë dhjetë ujëvara mbresëlënëse, të gjitha për t’u admiruar.

FOTO GALERI
1/10
Salto Angel - Venezuela.

Top Channel