Sot ndjeheni të mbështjellë nga një burojë mbrojtëse. Hëna dhe jupiteri ju bëjnë të shihni të bukurën dhe në situate jo të kënaqshme.

Entuziazmi dhe energji positive është ngjitëse. Dielli dhe Mërkuri në shenjën tuaj favorizojnë dialogun, qoftë me kolegët, qoftë me jetën në çift.

Partneri ndjehet i sigurtë pranë teje, dhe dëshiron të të surprizojë për të të bërë të lumtur.

Top Channel