Rruga e shkatërruar e Patokut, u inaugurua 8 vite më parë, por 10 km duan sërish ndërhyrje

25/05/2018 15:30

Ky aks u ndërtua në 5 qershor 2010. Qytetarët këmbësorë e më së shumti drejtuesit e mjeteve e shohin si shumë shqetësue se pasi rrëzikohen edhe aksidente.

Investimet e bëra pa studiuar siç duhet gjeologjinë e zonave dhe përfundimi i tyre me shpejtësi sipas qytetarëve çon në të tilla situata. Kjo rrugë u ndërtua nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit me një vlerë prej 260 mln lekë.

Top Channel