Pavarësisht se sa të çuditshëm apo të çmendur, hobi është një mënyrë e shkëlqyeshme për njerëzit që të shprehin veten në kohën e tyre të lirë.

Në varësi të stilit të jetës së tyre dhe orarit të zënë, të famshmit nuk janë ndryshe nga pjesa e botës.

Në këtë artikull do të shikoni se si disa VIP-a të ekranit botëror e kalojnë kohën e tyre të lirë.

FOTO GALERI
1/9
9 - George Clooney: Bën këpucë (këpucar) - Një nga sekretet më të çuditshme që ka zbuluar Clooney ishte se si e kalon kohën e tij të lirë. Clooney i është përgjigjur një pyetjeje në lidhje me hobin të tij të preferuar me një fjali të thjeshtë: "Unë jam një këpucar. Më pëlqen të bëj këpucë”. Se si fituesi i njohur i çmimit të Akademisë filloi të bënte këpucë, mbetet një mister, por të paktën ai ka diçka të merret nëse karriera e tij aktive nuk funksionon më!

Top Channel