Shumë meshkuj e kanë frikë rënien e flokëve dhe një studim i ri ka konfirmuar se frika e tyre është me vend. Ata që nuk kanë flokë janë më pak tërheqës për femrat.

Shkencëtarët zbuluan se meshkujt u vlerësuan si më të rinj, më tërheqës dhe më të suksesshëm pasi bënë një transplant flokësh. Një grup prej 122 pjesëmarrësish në studim, shumica femra, u pyetën nga Universiteti “John Hopkins” se si i dukeshin 13 çifte fotosh të 7 meshkujve që kishin bërë transplant flokësh.

Fotot ishin para operacionit dhe pas operacionit. Fotot pas operacionit u vlerësuan më shumë nga vullnetarët, sipas të cilëve meshkujt me flokë dukeshin më të rinj dhe më tërheqës.

Top Channel