Një i ri, i cili është rritur si praktikant i “Dëshmitarëve të Jehovait”, tashmë po drejton në New York një klub nate.

Daniel Saynt, është themeluesi i klubit të natës NSFW, “New Society for Wellness” (Shoqëri e re për Mirëqenie), ku lejohen të marrin pjesë vetëm disa persona të anëtarësuar në të.

Mosha mesatare e anëtarëve të këtij klubi është 28 vjeç dhe secili prej tyre kalon përmes një përzgjedhje të kujdesshme, ku disa prej kushteve janë bukuria e tyre, fantazitë e tyre të shthurura, por edhe mënyra se si e prezantojnë veten në rrjetet sociale.

E mes 700 anëtarëve të këtij klubi, pjesa më e madhe e tyre është e përbërë nga modele, aktorë, personazhe publikë, si edhe biznesmenë.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel