Një rezidencë me pesë dhoma gjumi e “fshehur” në Notting Hill në Londër ka dalë në shitje për 17.5 milionë paund.

Dizenjuesi i saj, Fenton Whelan, e ka shndërruar nga një klub “të dështuar” në një super apartament me pishinën personale brenda shtëpisë, e po ashtu edhe me kinema personale.

Dhe e gjithë mrekullia ndodhet e fshehur pas fasadës së lokalit të vjetër.

Top Channel