Natyra dhe bota e kafshëve të befason gjithnjë. Kjo është edhe arsyeja primare që National Geographic çdo vit zhvillon konkursin për foton më të mirë të botës së egër.

E ndërsa çdo vit janë me mijëra fotot që garojnë, kushti kryesor i pjesëmarrësve është veçantia e fiksuar përmes aparatit fotografik.

Më poshtë janë disa prej fotove që garojnë për çmimin e madh të National Geographic për vitin 2018.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel