Në një botë që me sa duket nuk mund të mjaftohet kurrë me performancën e lartë të një makine, priten akoma edhe më tepër lajme mbi fuqinë e makinave, apo veçantitë ato ofrojnë.

Pronarët e BMW kanë lënë të kuptohet se modeli i ri M8 do të vijë në tre versione: coupe, gran coupe dhe kabriole.

E gjithashtu ajo çka mësohet deri tani është se versioni M8 i Serisë 8 do të jetë një “bishë” krejtësisht e ndryshme nga seritë 8 të rregullta

Top Channel