Në Sallonin e Gjenevës është prezantuar Qooder, një mjet që bashkon aspektet pozitive të makinës dhe motorit.

Prodhim i zviceranes Quadro Vehicles, Qooder është perfekte për të kapërcyer pengesat e lëvizshmërisë në qytet.

Qooder mund të zotërohet nga të gjithë ata persona që kanë patentë B dhe mund të blihet porositet “online”.

FOTO GALERI
1/3

Top Channel