Një tragjedi rrëqethëse, një krim asnjëherë i ndëshkuar vërtetë! 26 viktima të pafajshme, dhimbje, lot, padrejtësi…

Kanë kaluar 10 vjet dhe pas hekurave nuk është më asnjë zyrtar, ndërsa 26 viktima të pafajshme prehen nën dhe.

Çfarë ndodh sot në Gërdec? Si janë perpjekur t’i përçajnë banorët dhe të mbulojnë të gjithë atë që ka ndodhur?

Një dokumentar në prag të 10-vjetorit të tragjedisë që mori 26 jetë të pafajshme. Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema.

Top Channel