Kompania e njohur britanike “Kahn Design” ka prezantuar së fundmi një supermakinë.

“Flying Huntsman”, 6×6, 9 vendesh dhe me një gjatësi prej 5.1 metrash pothuajse i njëjtë me një “Rolls-Royce”.

Me këtë makinë mund të arrini në çdo vend, pavarësisht terrenit që mund të jetë. Çmimi fillestar për një automjet të till është 250 mijë paund.

Një makinë ëndërr për të gjithë, por për ata që i kanë mundësitë financiare mund të bëhet realitet.

I vetmi problem është gjetja e një hapësire të madhe për parkim…!

FOTO GALERI
1/11

Top Channel