Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Arben Ahmetaj bën të ditur se vlerësimi në dogana tashmë është tërësisht online, lehtësim kjo e procedurave për sipërmarrjen.

“Pas 27 vitesh, procedura e vlerësimit në Doganë do të jetë tërësisht online. Për herë të parë sipërmarrja s’do të ketë kontakt të drejtpërdrejtë me punonjësit e doganës ne terren. Vlerësimi do të bëhet në një qendër të dedikuar në Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave, tërësisht online e transparente, duke lehtësuar në maksimun kohën dhe kostot për bizneset”, shkruan Ahmetaj.

Top Channel