Armand Duka vendos zyrtarisht kandidaturën për president në Federatën Shqiptare të Futbollit.

Duka që kërkon mandatin e tij të pestë në krye të qeverisë së futbollit në vend, e konfirmoi vendimin e tij nëpërmjet një postimi në rrjetin social Facebook.

“Ndihem jo vetëm i detyruar, por mbi të gjitha i vlerësuar dhe i respektuar që një pjesë e komunitetit të futbollit dhe anëtarëve të FSHF kërkuan rikandidimin tim për president të institicuionit”, lexohet në postimin e Armand Dukës. “Që nga ky moment jam në dispozicion të të gjithë anëtarëve të Asamblesë Zgjedhorë”.

Rivali i Armand Dukës në zgjedhjet e radhës së FSHF me shumë gjasa do të jetë Bashkim Fino, ndërkohë që zgjedhjet në këtë institucion do të mbahen në datën 7 shkurt.

Top Channel