Bertina e Big Brotherit: Eskortë? Jo faleminderit, jam inxhiniere

29/12/2017 21:23

Janë të shumtë të rinjtë shqiptarë që i drejtohen Dubait viteve të fundit për një punë me pagë më të mirë.

E mes këtyre të rinjve është edhe Bertina, ish-banore e Big Brotherit. Ajo ishte këtë të premte në Top Show Magazine, ku u diskutua për këtë çështje, por edhe për lajmet e përhapura, kryesisht nëpër rrjetet sociale që flet për vajza shqiptare që punojnë eskorta në vendet e pasura arabe.

Bertina nuk e mohoi si fenomen, por thotë se ajo vetë punon si inxhiniere atje.

“A ka vajza që punojnë eskorta? A ka femra të tilla edhe në Shqipëri? Ka! Mua 50 për qind e njerëzve që më pyesin më kanë thënë çfarë pune bën? Por, unë u them që Bertina është një inxhiniere dhe nuk do të ndërrojë! Faleminderit shumë”, deklaroi ajo.

 

Top Channel