A luftohet stresi gjate festave vetëm me kaq?

20/12/2017 13:07

Stresi në fundvit ka të bëjë me blerjet e festave, sasia e lekëve që kemi, bilanci i një viti që lamë pas, gjërat pozitive dhe negative që na kanë shoqëruar.

Specialistja e shëndetit mendor, Oriola Pampuri ishte këtë mëngjes në Wake Up ku shpjegoi terapinë pozitive të amerikanëve. Po a mjafton kjo për të luftuar stresin gjatë festave?

“Në fakt amerikanët e kanë terapi pozitive të mendojnë se “sot nuk kanë diçka, por jam i bindur që nesër do të kem diçka më të mirë. Është vetëmotivim shumë i mirë”, thotë Oriola.

Top Channel