Shumë udhëtarë, historianë e studiues, e kanë quajtur një krahinë të banuar nga shqiptarë me prejardhje pellazge…

Historia e një krahine, e traditës, kulturës dhe trashëgimisë së saj. Çfarë fsheh Lunxhëria dhe fshatrat e saj? Vështirësitë, problemet, pasuritë dhe mungesa e mbështetjes.

Një dokumentar i përgatitur nga gazetari Marin Mema.

Top Channel