Armida Elezi: Me parterin kam eksperimentuar, edhe me një të tretë

08/12/2017 22:06

A po thyhen tabutë e seksit? Armida Elezi e ftuar në “Top Show Magazine” thotë se gjithmonë e më shumë femrat kërkojnë të dinë rreth seksit.

Armida shprehet se gjithmonë kam eksperimentuar me veten dhe partnerin.

“Unë kam qenë njeri shumë kurioz të eksperimentoja me veten dhe partnerin dhe duke u nisur nga ky pasion e kam shprehur këtë gjë. Unë mendoja se ishte mëse normale për mua. Por vura re se në diskutimet e duhura unë isha normalja, për pjesën që unë doja të eksperimentoja dhe të njihja trupin tim. Gjithmonë kam eksperimentuar me veten dhe partnerin, i kemi eksploruar të gjitha fantazitë tona, madje edhe me një person të tretë”!

Top Channel