Aurela Gaçe rrëfen një fletë ditari…

04/12/2017 11:19

Abigail ka ditëlindjen më 7 dhjetor, dhe vetëm tri ditë më parë diva e muzikës shqiptare, Aurela Gaçe, rrëfen peripecitë që ka kaluar gjatë shtatzënisë me vajzën e saj të dytë. Një rrëfim sa prekës por me një mesazh të madh brenda.

Me fjalë të ndjera nëne duke sjellë në memorie shqetësimet që ka kaluar gjatë 9 muajve, por me një dashuri të pamatë në çdo fjalë, Aurela thotë: “Edhe imagjino qe ilacet qe merrte mami qe nga fillimi, te frynin e te benin tollombac…edhe imagjino te keqen mami qe kishin guximin ca “jo mire nga trute ” qe ta shikonin mamin ne rruge para e mbas shtatëzanisë, e nga goja qe flet para mendjes te thoshin ” sa je shendoshur ” ..

Teksa na rrëfen një fletë të ditarit të saj, siç e quan këngëtarja, ajo ka një mesazh për nënat e reja:

Top Channel