“Binjakja” e Angeline Jolie

27/11/2017 18:53

Ndoshta nuk është në kulmin e formës dhe karrierës së saj dhe jeta private e trazuar ndër vite e ka mplakur disi.

Megjithatë, Angeline Jolie mbetet ende një prej femrave më të bukura, megjithëse është në moshën 42-vjeçare.

Divës së kinemasë botërore janë të shumta ato që duan të ngjajnë, por të pakta ato që i ngjasojnë vërtetë.

E tillë është Chelsea Marr, ngjashmërinë e së cilës me Jolien e kanë vënë re përdoruesit e Instagramit, që janë plot 114 mijë që e ndjekin vazhdimisht.

FOTO GALERI
1/16
Chelsea Marr

Top Channel