Si kanë ndryshuar “superheronjtë” ndër vite

10/11/2017 14:13

Rikthimi i superheronjve ka qenë një ndër temat më të preferuara nga regjisorët e skenaristët në Hollywood.

Kujtojmë filma të tillë si Batman, Superman, Wonder Woman, apo Spiderman. Që të gjithë këta filma janë “rinuar” në personazhe dhe skenar vazhdimisht dhe bashkë me ta edhe aktorët protagonistë.

Por si kanë ndryshuar ndër vite “superheronjtë”? Në fotogaleri përshkrimi:

FOTO GALERI
1/10
Sytë e Spiderman në 2017 (djathtas) janë më të vegjël dhe reflektojnë më pak se Spiderman i 1977 (majtas). Në linja të përgjithshme, kostumi është ruajtur i njëjtë.

Top Channel