“Ndarja Wanda-Maxi, jo prej Icardit”

07/11/2017 11:19

Ndarja mes Wanda Narës dhe Maxi Lopez nuk ka pasur shkak Mauro Icardin, por tradhtitë e sulmuesit aktual të Udineses.

Ana Rosenfeld, avokate e “showgirl”-it argjentinas, është rikthyer të flasë mbi treshen në fjalë në një intervistë për “La Nacion”, histori për të cilën është thënë shumë gjatë viteve të fundit.

“Pavarësisht atyre që ka vuajtur, ajo ka treguar se mund ta përballonte këtë situatë për pak kohë dhe e ka bërë vetëm për fëmijët. Ditën e ndarjes, ajo ishte shumë mirë ekonomikisht. Wanda e Icardi duken një çift perfekt, janë shumë të informuar në planin ekonomik, sepse Wanda është një vajzë shumë e zgjuar. Financat e tyre? Më ka thënë se tashmë ka një llogari bankare të menaxhuar nga të dy, e tashmë kanë blerë edhe një pronë, të cilën e kanë vendosur në emër të të dyve”.

Top Channel